Algemene vragen

Algemene vragen

Telefoon : 0183 210005

Technische vragen

Technische vragen

Bel ons of via Whatsapp

Thuisparty

Thuisparty

Wij geven ook thuisparty's vanaf 8 personen.


Retouren

Retouren

Uw retouren aanmelden? Lees hieronder wat de voorwaarden zijn.

Garantie

Garantie

Is uw vape defect binnen de garantie termijn? Vul het onderstaande formulier in.

Verzenden en Ontvangen

Verzenden en Ontvangen

Wat zijn de mogelijkheden?


Klantenservice

Algemene vragen : 0183 210005
Technische vragen ook via whatsapp : 06 23716724

Overtuigt van het hulpmiddel? Ik wel.

Waarom zijn wij overtuigt van de e-sigaret? Zelf waren wij al sinds jonge leeftijd flinke rokers. Maar doordat we zijn overgestapt naar de Elektronische sigaret hebben we er geen behoefte meer aan. Daarbij hebben wij ook klanten die de vape kopen als alternatief voor snoepen. Door de vele verschillende smaken van fruit tot dessert smaken kan het ook helpen als alternatief voor snoepen.

De e-sigaret als hulpmiddel om te stoppen met roken?

Vapen oftewel dampen met een elektrische sigaret. Een goed alternatief voor de gewone sigaret. Ondanks dat ook de elektrische sigaret niet gezond is voor uw lichaam komen er steeds meer onderzoeken online welke aantonen dat het significant minder slecht is dan de gewone stinkstok. En dat steeds meer blijkt dat de de E-sigaret een goed hulpmiddel om uiteindelijk van de verslaving af te komen. Helaas wordt het ons verboden voor de NVWA en de overheid om het als hulpmiddel te presenteren. Net als de sigaret kan er in een E-Liquid ook nicotine zitten. Dus moet de E-Sigaret ook onder de tabakswet vallen. Als het als hulpmiddel bestempeld had mogen worden had u deze apparatuur alleen nog maar kunnen kopen via de farmaceutische industrie. Net als Nicotine pleisters, Champix tabletten en Nicotinekauwgum.

Welke E-sigaret past bij jou ?

Welke e-sigaret bij u past hangt af van welke hoeveelheid u momenteel rookt. Rookt u gemiddeld 10 sigaretten per dag dan kunt u met een kleinere e-sigaret prima uit de voeten. Bent u echter een stevige damper dan heeft u een apparaat nodig welke u de dag door sleept. Wilt u zelf nog de sterkte en hoeveelheid damp bepalen en in kunnen stellen, dan komt u al snel bij de uitgebreidere e-sigaretten uit.