IDeal

iDEAL

Betalingen via Ideal via alle Nederlandse banken

Bankoverschrijving

Bank
overschrijving

Reguliere bankoverschrijving.

Afterpay

Afterpay

Mogelijkheid achteraf betaling


Bij Badcandy alle bekende betaalmethodes

Alle prijzen op Badcandy.nl zijn inclusief BTW. Wij maken gebruik van een payment service provider "Sisow" welke zorgdraagt voor een veilige betaalmethode. De door ons geselecteerde betaalmethodes worden door Sisow gefaciliteerd. Voor cryptocurrency maken we nog geen gebruik van een payment provider. Deze betaalmethode kunt u aanvragen via het opmerkingen veld. Dit zal spoedig veranderen.

Afterpay

Nu kopen en achteraf betalen? Dat is mogelijk via Afterpay. Wanneer je tevreden bent over de geleverde producten kunt u moeiteloos betalen met een klik. Gaat er nog iets terug ( let wel op de voorwaarden ) is het geen probleem, met een betaling via Afterpay betaalt u alleen voor wat je overhoud. Daarom betaal je achteraf. Wij berekenen voor deze betaalmethode € 2,95 extra administratiekosten.

VVV Bonnen en Giftcards

Hoe mooi is het , je giftcards gebruiken om je favoriete vape te kopen , of een lekkere liquid? De VVV Cadeaukaart geeft meer keuze omdat je ‘m breder kan besteden van winkel tot web. De VVV Cadeaukaart is in elke gewenste waarde te verkrijgen en in delen te besteden. Bepaal zelf het bedrag van je cadeau tussen de €5,- en €250,-. Wij berekenen voor deze betaalmethode € 2,95 extra administratiekosten.

Cryptocurrency

We moeten met onze tijd meegaan, zoals de sigaret plaatsmaakt voor een Vape. Moeten ook de reguliere betaalmethodes plaatsmaken voor de volgende stap. Het zou zomaar eens de BitCoin of de Ether kunnen zijn. Of betaalt u liever met Ripple? Bij badcandy maken we geen onderscheid, en kunt u betalen met alle crypto's in de top 20. Wij berekenen voor deze betaalmethode € 4.95 extra administratiekosten in verband met extra kosten en volatiele markt van de crypto's